Barnplaggsguiden – Sheila Arnell

Mathemshjälten!

I samarbete med Mathem 

Här är han! Vår vardagshjälte! Speciellt denna vecka när det är så otroligt mycket sista minuten fix att göra. Klappar ska slås in, födelsedagspresenten lika så och det sista ska inhandlas. Jag har på riktigt haft svårt att få ihop allt som ska hinnas med, och stressen har nästan tagit över. Så igår beställde jag vår mat på mathem, som många gånger innan.

mathem

 

Det är ofta så att jag använder mathem när jag handlar tunga saker, som tex 4 * 1,5 liter mjölk. Eller när jag inte har möjlighet att åka iväg för att storhandla. Det är billigare än att handla vid vår ica här på kungsholmen, och då får man ändå allt hemlevererat!
mathem4

 

Sent igår fick jag ett sms av min pappa, att vi är ansvariga för att göra Ris à la Malta med en jordgubbsylt till. Så jag beställde hem allt från Mathem, och valde veckans typ enda lediga kväll. Skönt att få ett sms när allt beräknas levereras, samt om chauffören blir försenad och isf en ny ankomst tid.

mathem3

 

Imorgon kväll (laga mat kvällen) ska jag göra Ris à la Malta och detta smarriga recept! Jag tror det kan bli riktigt bra! Ni får se imorgon helt enkelt! Då kommer även barnens juloutfits upp på bloggen!

 

chokladfudge-med-polkakross

 

(bild lånad från Mathem) och i samarbete med Mathem! 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Mia

    Vi har alltid varit nöjda med Mathem, började använda dem när vår bebis föddes förra året. Men på senaste tiden har vi råkat ut för att det alltid fattas varor, skadade varor och en väldigt märklig chaufför, vet inte vad som hänt med pålitliga Mathem? Har hört att Både Coop och Willys- handla hemma tjänster blir bättre och bättre så tror vi nog ska testa dessa!

    1. barnplaggsguiden

      Men åh va spännande! Jag har varit med om att mathem ibland byter ut varor, mot något som är motsvarande, det är lite tokigt ibland. Visste inte att willys hade! Intressant! Återkom gärna! Jag har varit nöjd med mathem hittills, men kul att de utmanas lite!