Barnplaggsguiden – Sheila Arnell

Gårdagens blommor och mingel!

Det har verkligen varit en rolig och händelserik helg! Vi har gjort så mycket, träffat så många av våra vänner och familj så jag känner mig helt salig! Det är en superhärlig känsla i hela kroppen.

Jag tar det från början! I fredags så hade vi städning hemma (som varje fredag!) av Rena Hem. Dom har vi haft i många år, så när jag ringde och bad om en timme extra var det inga som helst problem. Det är det jag gillar, dom löser allt! Så tack vare fantastiska Irina, så var hela hemmet redo för glögg, eller nästan iaf.

Därefter så kom två fantastiska tjejer från Elite Floral hem till oss för att fixa blommorna. Det är något jag alltid velat göra, så jag är så glad att jag äntligen tog tag i det – att få riktig hjälp av florister! Dom skapade enormt fina buketter, och fångade känslan jag sökte direkt.

elite floral elite floral elite floral

 

Det blev buketter till matbordet, till vår skänk och till vardagsrummet, samt några mindre att sprida ut, Sen passade jag även på att beställa en krans till dörren, och den blev magisk! Verkligen enormt vacker. Jag har aldrig sett en så vacker krans förut!

img_9614.jpg img_9615.jpg img_9618.jpg

Tack för all hjälp, btw, detta är inte sponsrat, utan jag vill verkligen lyfta dessa tjejer då de skapat magi! Blomstermagi!

Glöggen var fantastiskt kul, har tyvärr inga bilder då jag glömde bort att fota (för kul!). Sen idag har vi haft en mysig adventsfrukost bara familjen, och därefter åkt till Uppsala på släktkalas! Sånna här helger är otroliga, det gör hemska november värt allt. Äntligen är det jul i sinnet, och det känns superkul! Jag kommer fira det med att ge er massa fler julklappstips! KRAM

 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.