Barnplaggsguiden – Sheila Arnell

6 Julklappstips under 350kr!

Julklappstips! Ja!! Äntligen! Nu har jag hunnit sätta mig ner, skriva några listor och är mer än glad att få dela dem med er. Först ut är mina egna barns älskade önskelistor – eller det jag tror iaf! I vår familj får barnen två paket var, en liten sak och en kanske lite ”dyrare”. Men personligen tycker jag inte att det är värt att lägga ner för mycket pengar på barnens leksaker, det går fort innan de tröttnar och det är ändå inte såå kul.

  1. Kylskåpsbokstäver! Vem älskar inte det? Aline har just börjar skriva sitt namn, och är väldigt intresserad av bostäver och hur de ser ut. Detta är ett roligt och enkelt sätt att öva på att sätta ihop ord, och lära sig alla olika bokstäver.
  2. Sen så står Play-Doh högt upp på listan, så varför inte köpa något lite roligare till kidsen? Som tex denna brandstation!
  3. Sen en Elsadocka! Denna kommer nog båda barn slås om, men Aline kommer garanterat älska den! Det är roliga med dockor och mjukdjur när barnen kommer in i en omhändertagande period.

 

 

 

Addlinks i inlägget

4. Är en klassiker till vår briotågbana, Har ni inte en sån så är det ett varmt tips från mig! Våra barn har spenderat timmar med att leka med tågbanan! Det är alltid kul att köpa något litet nytt till det när man vet att det kommer användas!

5. NOSTALGI! Dessa vill jag mest ha själv. Jag minns så väl hur jag lekte dessa och hur roligt det var,

6. Sist men inte minst, en kassapparat!  Den kommer bli så älskad. Lite roligt att den tar kort med tycker jag! Superfina färger är det med!

 

Senare kommer en bra lista på mjuka presenter som ni kan önska åt barnen! Det är minst lika kul tycker jag!

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.