Barnplaggsguiden – Sheila Arnell

Lucka 3:

Lucka nummer 3: Vilka tre drömmar har du som du vill uppfylla i närtid?

Detta är en del av Kajsons julkalender – vill du också vara med så läs mer här

Jag tänkte att det var lite kul att haka på Johannas julkalender, kommer nog inte göra det varje dag, men lite då och då iaf.

För mig är yogan min ända och mest älskade träningsform. Jag skulle så himla gärna vilja få till att jag hinner yoga 3 gånger i veckan tills årskiftet. Det är både ett mål och en dröm! Mer egentid, det behövs verkligen nu under småbarnsåren. Kanske köpa ett nytt träningsplagg, eller en ny matta? Ja!

 

Alla länkar är adlinks! 

 

En annan dröm jag har är att få samla vänner och familjen inför jul. Vi har en plan att ha en stor glögg hemma hos oss, och jag drömmer verkligen om att få umgås och träffa våra vänner. Det är så himla kul att göra något tillsammans, men det är väldigt sällan vi tar tag i det ordentligt och gör det. Så jag är peppad och glad att vi bestämde oss för det i år. Förhoppningsvis kan det bli en tradition och en riktigt härlig glögg!

 

Sist men inte minst drömmer jag om en låååång sovmorgon. Kanske är lite trist, men jag har känt mig väldigt trött och sliten hela hösten, och jag önskar mig mer energi. Jag tror att vägen dit är genom sömn, träning och att kanske våga ta det där steget, att satsa på det jag verkligen kan!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.