Saker ni kanske inte visste om mig! – Barnplaggsguiden – Sheila Arnell
Sheila Arnell

Barnplaggsguiden – Sheila Arnell

Saker ni kanske inte visste om mig!

Blev lite inspirerad, och vet att det är rätt många som vill veta mer om just mig! Så tänkte skriva om lite saker ni kanske inte vet om mig.

  1. Jag är en optimist utav rang, med det sagt så kan jag såklart bli ledsen och nedslagen. Men det ska mycket till och jag tror otroligt mycket på att hellre se den ljusa sidan. Nästan så att jag är lite naiv ibland. Jag ser det vackra hos allt och alla, och älskar att se livet så.
  2. Jag är en tidsoptimist med. Verkligen, på riktigt. Jag gillar inte riktigt att begränsa mig med tid, för jag tror stenhårt på att om jag bara vill så går det, och så hinner jag. Oftast har jag rätt, med ibland blir det pannkaka av allt. Då gråter jag.
  3. Jag blev gravid när jag var 22 år gammal, då hade jag och Rasmus varit tillsammans sedan jag var 20 år. Jag har alltid älskat att vara en ung mamma, och varit otroligt stolt. Fast jag ofta möts av “oj, va tidigt” och “var det med flit?”. Som gör mig förbannad.
  4. Jag är personalvetare, och har studerat i både Linköping och på SU: Det är en otroligt bra och bred utbildning som jag varmt rekommenderar!
  5. Min favoritmat är carbonara med massvis med parmesan, just den rätten älskar hela familjen.
  6. Att flytta till LOPPI har varit otroligt bra för mig och något jag verkligen är glad att jag gjort. Det öppnar massvis med dörrar att få jobba med blogg och barnkläder och det finns så mycket mer spännande som är pågång!
  7. När jag var liten ville jag bli sveriges första kvinnliga kung. Det kommer bli rätt svårt att komma dit.
  8. Jag har en förkärlek för jeans och nagellack. Jag är uppvuxen i en familj där man har nagellack (min mamma hade det jämt) och där det är viktigt att det är fint och välvårdat. Jag älskar verkligen nagellack och har massvis hemma! Det är som terapi. Det och yoga.

Mina favoriter just nu: 

apolosophy apolosophy

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
Sheila Arnell

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.