Jox påslakan! – Barnplaggsguiden – Sheila Arnell
Sheila Arnell

Barnplaggsguiden – Sheila Arnell

Jox påslakan!

Häromdagen fick jag nys på att JOXlekmers egna märke, har släppt en kollektion ekologiska sängkläder. Jag har följt detta märke länge, och gillar att se hur dom utvecklas och gör vackra produkter med högkvalitet och bra priser! Jag har testat deras produkter förrut, och har fortfarande fina kuddar till Aline från dem!  Nu fick jag ett bud från dem!

img_9214.jpg

När jag såg dessa påslakanset blev jag lyrisk! Aline och Ian ska ju få “riktiga” täcken och kuddar, så snart deras sängar kommer. Så dessa är de första sängkläderna dom kommer ha till nya storleken. Jag hade inte tänkt på alla sängkläder som inte kommer användas längre. Har ändå haft spjälsängsstorlek på sängkläderna till Aline i snart 4 år nu.

Vad gör man med dom? Säljer eller skänker bort? Kommer nog spara en del till nästa kiddo (nej inte gravid =))

img_9215.jpg

Jag fick hem dessa via Budbee! Som är så himla smart. Det har jag eftersökt länge! Äntligen leverans med bud. Leveranstiden är lika lång/kort som vanligt, men det levereras med bud, direkt till dörren, ist för till postombudet. Leveransen sker mellan 17-22. Det går bara att välja denna typ av leverans i stockholm

Jag kommer visa er mer bilder sen när jag bäddar med dessa! Toppenfina är dem, i 100% ekologiskt bomull/percale! Som är superlent!

img_9213.jpg

I samarbete med Lekmer

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
Sheila Arnell

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.