Att vabba henne – Barnplaggsguiden – Sheila Arnell
Sheila Arnell

Barnplaggsguiden – Sheila Arnell

Att vabba henne

Är faktiskt otroligt vackert. Det hade jag inte sagt om jag fick göra det igår. Då hade jag nog bara tyckt att det var trist, för då var hon ju lite sjuk. Men idag, ni vet dom dagarna när det är så att dom skulle kunnat gå till förskolan, så var hon ju pigg och glad. Typisk karensdag, som man ändå måste köra på.

Dagen började med att vi fick sovmorgon, och vaknade lagom till att killarna skulle gå. Sen åt vi mackor med ost till frukost, och såg till att mysa lite framför tvn. Därefter gick vi till köket, drack lite te och skrev en önskelista till jultomten!


Sen passade jag på att städa, tvätta och diska, medans Aline såg på Det Regnar Köttbullar, för typ nionde gången på tre dagar. När det var slut, och jag hann rensa i vårt sovrum, så pysslade vi och gjorde spöken (mitt bästa pyssel).

Sen gick vi ut en sväng för att dricka ännu mera te! Väldigt mysig dag!


Kika in senare så ska jag visa er Ians juloutfit!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
Sheila Arnell

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.