Barnplaggsguiden – Sheila Arnell

Hudvården och fuktbomb!

Jag vet inte vad som har hänt riktigt, men sen jag fick barn så har jag blivit otroligt mycket bättre på att ta hand om mig själv, både på ett fysiskt plan – som att träna, men även lite ytligare saker som manikyr och pedikyr. Det blir viktigare och viktigare för mig att ge mig själv den tiden, att smörja in mig, använda bra hudvård mm. Jag tror det handlar om att få egentid, i kombination med att man blir lite lite lite äldre hela tiden.

LCC Cicamed

 

Det här använder jag idag, eller använde, nu är dom helt slut! Serumet från LCC är bäst, den ska jag köpa ny. Den använder jag innan hudkräm och den går verkligen ner på djupet och återfuktar. Sen är jag väldigt förstjust i tvätten från Cicamed, den är bra för lite finnig hy, som jag har. Och gör ordentligt rent och lämnar en liten ton av citron.efter sig. Sen har jag även testat ett AHA serum, med den kan jag inte utvärdera än, för den ska man använda som en kur. Däremot är den väldigt skön, och känns mild, den sticker inte som många andra sånna jag testat.

LCC Cicamed

En väldigt bra och skonsam kräm, som ger mycket fukt är The Cream från LCC. Det skriver jag inte för att jag är vän med Isabella, utan för att den verkligen är toppenbra!

img_8704.jpg

Jag fick hem ett bud från Apolosophy som jag nu börjat testa då mina ovan är slut. Och jag gillar att testa ekologisk hudvård, det är så svårt att hitta riktigt bra sån har jag märkt.  Jag älskar ansiktstvätten som är en mousse!

img_8705.jpg

Det är superlätt att använda, och den tar bort allt smuts, även smink utan problem. Även ögongelen är superskön och svalkande. Nattkrämen är den jag gillar minst då jag är ovan med att den går in helt direkt, min hy verkar törstig! Däremot är dagkrämen fantastisk! Den är lagom tunn, gå in och är superbra i sig själv, men även under smink.

Sen fick jag även prova nyheter från La Roche-Posay! Ian har ju problemhud, han är så torr, liksom jag! 


Den vita är en kräm, det andra är en duschtvätt. Tvätten återfuktar redan i duschen. Det är en stor skillnad på att använda denna och något från typ Ica. Superbra! Och dryg! Krämen använder jag på kroppen, men den funkar även för ansiktet, som jag har på Ian. Prova om ni är torrisar! 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Malin

    Mina barn har supertorr hud båda två. Det som fungerat allra bäst på dem är Locobase Repair! Sååå bra! Testade Decubal 70% men båda barnen skrek rakt ut! På mig gör den inte ont så de är riktigt känsliga. Kan absolut inte bada dem mer än någon gång i veckan. En djungel med alla krämer och salvor som finns!
    kram

    1. barnplaggsguiden

      Hej Malin! Locobase Repair har jag inte testat! Det måste jag göra! Ja, Ian är superkänslig med, men den här krämen funkar, och är så mjuk och återfuktande även på mig. Men kommer definitivt prova ditt tips! Tusen tack, så gulligt med tips! KRAM