Barnplaggsguiden – Sheila Arnell

Lättviktsoverall!

Hello! Vilken dag! Jag har lagat 2 maträtter, och vi har haft släktkalas! Jag är helt slut, men det kommer en recension senare ikväll, så lova att ni tittar in!


Jag har fått några frågor om var man kan köpa en bra lättviktsoverall, och vi har en fin som jag testar från Geggamoja. Den är tillverkad i nylon, och har en väldigt bra fleecefodring. Overallen som Ian har är i storlek 86/92 och är normal i storleken. Geggamoja som tidigare varit så stora är inte det längre.


Fordringen är i THERMOLITE som är ett lättviktsmaterial som håller supervarmt. 


Själva overallen är i BIONIC-FINISH ECO. som är en impregnering som både är vattenavstötande, och tillåter plagget att andas ordentligt.


Fördelen med overallen är att den är tunn och smidig, samt väldig varm. Det är en overall som klarar lite slit, men absolut inte en förskoleoverall. Den här är perfekt i bilen, vagnen och för småbarn som just börjat gå. Ians storlek är den största, vilket även säger en del om vilka åldrar den är passande för.

En smart funktion är att det finns tyg att vika över för både händer och fötter. 

Jag tycker att den är superfin och jag älskar att den är lite glansig och färgsättningen. Ska toknjuta nu sålänge Ian kan ha den!

Pris: 999kr


 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Jessica

    Hej! Jättebra blogg, har nyss hittat hit och gillar alla praktiska tips! 🙂

    Vilket märke/vilken typ av overall skulle du rekommendera till en lång och smal ettåring? Hon är 77cm men har stl.86 på alla byxor och pyjamasar och hennes Lego-overall i stl.80 kommer snart att bli för kort i benen… Har testat en didriksson i stl.80, men den försvann hon i. Hon går inte ännu och behöver egentligen bara en supervarm vagnshalare eftersom hon är frusen och där vi bor är det -10- -15grader nu redan. Tacksam för tips 🙂

  2. Anna

    Hej! Vilken overall skulle du satsa på till en 3-åring? Står mellan: mini rodini med pingviner på, reima Gotland eller en isbjörn of sweden?
    Tack!

    1. barnplaggsguiden

      Jag har inte testat isbjörn än, den ligger på prov nu. Men av mr och reima skulle jag säga reima! Men, jag vet om ca 1 v om isbjörn! KRAM