Barnplaggsguiden – Sheila Arnell

Snart två månader sen

Så gifte vi oss. Det känns som det var igår! Jag minns varje sekund och jag längtar tillbaka! Det jag fick höra mest innan bröllopet var att vi skulle försöka vara närvarande. Både jag och Rasmus tog verkligen till oss av det och försökte vara här och nu. Men jag är ändå sååå glad att vi filmade talen! Det betyder ju så mycket att kunna kolla på dem då och då.

En annan galet fin bröllopspresent som vi fick var en sång, till oss, om oss! Otroligt vackert, våra vänner la den även på spotify! Så lyxigt!

Sheila och rasmus bröllop

 

Vi gifte oss i Oscars Kyrkan i Stockholm. Den är helt enorm, och så pampig. Det är i den kyrkan Rasmus har haft skolavslutningar många år, därför valde vi den. För den betyder mycket för oss. 
Sheila och rasmus bröllop

 

Jag kunde inte låta bli att plocka upp Ian från min pappa när vi gick ner för gången, efter vigselakten. Det kändes helt rätt och både han och jag älskade det. Så jäkla häftigt att våra barn har varit med på vårt bröllop. Aline stod längst fram, av egen vilja, och var så otroligt stilla och duktig hela vigseln.
Sheila och rasmus bröllop Sheila och rasmus bröllop

 Här är vi helt nygifta och alla våra nära och kära var där!  Jag tänkte visa mer från bröllopet sen! Kanske lite tips kring hur vi gjorde? Vi fick otroligt värdefull hjälp av vår weddingplanner Johanna Kajson/Great weddings. Hjärta inlägget om ni gillar och vill det!

Kramar!
Alla bilder är från Malin Mörner!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Anna

    Berätta gärna hur ni gjorde med era barn under dagen. Jag och min sambo går i giftastankar men vet inte hur vi ska göra med barnen.

  2. Caroline

    Oscarskyrkan är verkligen vacker, jag tillhör också den församlingen, och har alltid sagt att om jag någon gång gifter mig så ska det vara där, så det var roligt att se hur det kan se ut 🙂 Ser gärna bilder från mottagningen också om ni hade någon sådan, hur tänkte ni kring mat och sånt? Kram

    1. barnplaggsguiden

      Åh! Ja, den är fantastisk! Vi hade inte mottagning där, utan våra gäster åkte båt till Kastellholmen där vi hade festen på Kolsjulet. Det är verkligen en pärla i stockholm! Jag kan visa mer!
      KRAM

  3. Stina

    Så vackert! Till sommaren gifter jag och min fästman oss. Känns så konstigt att skriva. Vill du berätta om dina ringar? Vi är på jakt efter vigselring till mig och jag behöver inspiration! Hur väljer man storlek på sten osv?? Kramar Stina

    1. barnplaggsguiden

      Åh! Det är så svårt, googla, bestäm dig för vad du gillar och sen en prisklass! Mina är i vitguld, och jag är så nöjd med dom! Prova stl på sten, jag har smala fingrar, så kan liksom ha rätt ”små” stenar =) Det passar mig! KRAM lycka till!