Barnplaggsguiden – Sheila Arnell

Grått är flott

Dagarna går i ett när man är en man kort, bokstavligen. Rasmus är ju fortfarande sängliggande, och jag är så trött. Alltså, så jävla trött. Men jag får ändå enorm energi av att klara av det själv. Det är häftigt och skönt att veta att jag kan göra allt med barnen själv! Starkt!

img_7461.jpg

Jag köpte den här halsduken från ellos för ynka 199kr. Den är värd det alla gånger om! Jag skulle köpa en på COS, men den var lite väl dyr, så när jag hittade denna var det fantastiskt! Jag älskar hösten med halsdukar, mössor och tröjor! Mysigt värre! Borde matcha med en snygg grå mössa!27-7554

Även den här har jag önskelistan! Tröjan ser superfin ut!

15-5480

Jag fick en lite roligt fråga om våran kvällsrutin här hemma, och den ser ut på följande sätt. Jag hämtar barnen vid 16 tiden, och vi går hem, eller Ian åker i vagnen medan jag och Aline går. Ofta är detta en supermysig stund då vi hinner prata om dagen och jag hinner landa efter en arbetsdag. Därefter kanske vi handlar lite, och när vi väl kommer hem brukar barnen leka i sitt rum/se på TV eller pyssla vid bordet. Detta medan jag lagar mat.

Lagom till middagen kommer Rasmus hem och vi äter tillsammans. Så vi äter rätt tidigt, men det är en ny vana. Därefter är det till att plocka undan, barnen leker, vi brukar dansa lite och sen är det dags att lägga barnen.

Ian och Aline sover samtidigt vid 19 ungefär, och vi turas om, så varannan dag lägger jag. (utom nu när Rasmus har varit så sjuk), Jag brukar alltid läsa för barnen i Alines säng, sen bär jag över Ian som sjunger för oss alla innan han somnar.

Mysigt och avslappnande rutin, även om kvällarna bara swishar förbi!

Tryck på hjärtat om ni gillar denna typ av inlägg!

(innehåller Adlinks!)

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Maja

    Hej fina sheila

    Jag hoppas du kan hjälpa mig med en sak!?
    Jag har tänkt på att köpa Viking toasty som vinter sko, till min 2 åring på förskolan
    Jag är lite vilse angående storlek? Jag mätte precis hans fot, och fick fram 15 cm
    Vilken storlek hade du köpt 23 eller 24

    Tycker du att den skon räcker under vintern? Behövs det en varmare sko.? Som tex Viking frost fighter
    Tack snälla
    Maja

    1. barnplaggsguiden

      Hej Maja!

      Hoppas allt är bra med dig. Såå ledsen för sent svar. Jag tycker absolut att du ska köpa viking toasty. Jag tycker att du ska köpa storlek 24.

      Jag tycker att den räcker under vintern, fast det beror lite på var i sverige du är. Men ja, den räcker. Du kan sätta in en ullsula, och sen se till att använda ullstrumpor, så blir det toppen!

  2. Nina

    Hej Sheila

    Jag vet att man helst inte ska ha plast ploppar på strumporna! men jag har en 2 åring som halkar direkt med ull strumporna från pop
    vad kan jag göra? finns det strumpor med halkskyd som är bra!

    Tack

    1. barnplaggsguiden

      Hej Nina!!
      Jag vet, men vet du vad. Helt ärligt så tycker jag att du kan köra på dem med halkskydd iaf! Ibland är det som inte alltid är ”helt rätt”, det som är bäst för just ditt barn. Om hen uppenbarligen inte fryser, plus inte halkar runt så är det skitsamma vad jag säger om plastplupparna. När det börjar bli många många minus, då tar du ett par utan, annars tycker jag att du ska köra på!

      Hörs snart!