Strax innan bröllopet … – Barnplaggsguiden – Sheila Arnell
Sheila Arnell

Barnplaggsguiden – Sheila Arnell

Strax innan bröllopet …

Idag fick vi alla våra bröllopsbilder! Jag är mållös, otroligt rörd, lycklig och gråtig. Det är de finaste bilder jag sett i mitt liv. Dom är det vackraste jag vet. Av alla bilder på bröllop jag sett, så är dessa bäst. Men jag är ju såklart lite partisk. Jag vet att det är många av er som vill se några, så jag bjuder på några stycken.

Här är tärna och bestmen med oss!

Sheila Rasmus Bröllopsdagen Sheila Rasmus Bröllopsdagen

Här är jag och Rasmus exakt innan våra barn anländer i en taxi! Spänningen är otrolig!

Älskade Aline, med en krans från Skapa i Blommor, bombarjacka från I Dig Denim, klänning och skor kommer från Livly. Otroligt fin är hon!
Sheila Rasmus Bröllopsdagen Sheila Rasmus Bröllopsdagen

Vilken dag. Jag är så rörd!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
Sheila Arnell

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. C

  Mer skriv om bröllopet!! Och en annan fråga: jag sliter med att hitta en vinteroverall till en lång smal 1,5-åring. Har du sådan överblick så att du skulle kunna göra ett inlägg där du skrev lite om olika märkens passform? Typ vilken typ av kropp passar märkena. Eller har du något tips på en långsmal overall?

  1. Sheila Arnell
   barnplaggsguiden

   Men åh! Ja! Bra overaller som är smala är Ebbe, Didriksson och Mini Rodini till viss del! Jag skulle säga kör på Ebbe!

   Kramar!!