Barnplaggsguiden – Sheila Arnell

Post-Yoga

Måndagar är min komma tillbaka till verkligheten dag. Jag älskar våra rutiner och speciellt att kunna få in lite tid för mig och yogan. Då känns alla vardagsting liksom inte lika ”vanligt tråkiga”. Tex så passar jag alltid på att slänga in en tvätt innan jag går till passet för att sen kunna hänga den när jag kommer hem. Det blir en hel del tvätt här hemma, känns som att tiden när man tvättade varannan vecka är long gone, och jag tror aldrig den kommer tillbaka.

Ett plagg som gått mycket i tvätten är Ians bastoppar från Ellos. Jag fick hem ett gäng att testa och nu har dem säkert tvättats 40 ggr. De är fortfarande lika mjuka och smidiga, om inte mjukare än när de var nya. Det är ett supertips! Billigt, bra och i schysst material.

42-0028_X

Nu åter till tvätt och plock, Jag ska laga en linssoppa innan jag somnar! Kram!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Sara

    Tack för en härligblogg och bra recensioner. Har haft några baströjor (annan modell dock) från Ellos och upplever dem mjuka och sköna men väldigt trånga i halsen. Har du samma uppfattning?

    1. barnplaggsguiden

      Hej! Nej, inte alls, iaf inte med denna modell, men jag vet vad du menar. Jag tycker tex livly kan vara väldigt trånga med.