Barnplaggsguiden – Sheila Arnell

VIKING!

Hello!

Vilken dag! Toppenfint väder, med strålande sol och helt vindstilla. Dessa dagar är mina favoriter. Jag är helt lyrisk över sånt här väder, och älskar  den höstiga känslan. Idag har hela familjen varit på utflykt. Vi åkte till Hellasgården imorse för att möta upp Viking Footwear. Viking är otroligt stora inom barnskor och jag skäms lite för min dåliga koll på märket..

viking footwear

viking footwear viking footwear

Idag har jag dock lärt mig massvis och hela eventet gick ut på det jag gillar allra mest, att testa barnskor! Aline, Ian och jag fick ett varsitt par skor på plats, som vi direkt bytte om till. Sen var det en jättefin och rolig ”hinderbana” som barnen fick ta sig igenom med sina nya skor. Det var alltifrån att följa snöret, till att gå på brädor, bestiga ett litet berg och tillslut doppa skorna i ett vattenbad. Otroligt roligt och smart. Det är verkligen ett roligt sätt att presentera skorna prestanda.

viking footwear viking footwear viking footwear

Ser ni hur vackert det är? Hade vi inte haft planer hade jag stannat längre efter eventet och bara hängt på Hellas!

Här ser ni vattenbadet och hur mina barn bara plaskar runt och testar skorna. Det här var verkligen höjdpunkten!

viking footwear viking footwear

Sen träffade jag Josefin och Jessica som också var där! Mina bästa LOPPI tjejer!! Alla åt korv och hängde. Barnen tog många fler varv till vattenbadet! Vilket såklart blev en succé!

 

Nu ska jag laga lasagne med Keso!

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. uppochhoppa/sofia

    Så kul att träffas! Det är så grymt härligt det där när man vet att barnen har bra skor så att man helt lugnt bara kan säga ”ja – hoppa mera” till hopp i vattenpölar. Livet är för kort för att hålla på och säga nej till sånt känner jag, särskilt när lösningen finns i bra skor. Kul att träffa hela failken och att ni hårdtestade både bana och pool!