Barnplaggsguiden – Sheila Arnell

Bröllopsdukning

Idag är det tre veckor sedan vi gifte oss. Jag tänker inte ens börja förklara hur snabbt tiden har gått mm. Hahah. Men! För att fira dagen så tänkte jag visa er lite fina bilder som vår fotograf Malin Mörner har tagit på dukningen!

Vi ville har en dukning som passade in i vårt grönvita tema. Det var även viktigt för oss att blommorna inte var för höga, lika så ljusen. Man har ju varit med på flera tillställningar där man liksom sitter och lutar sig för att kunna se de man sitter med, då ljusen eller blommorna är i vägen. Så, tillsammans med bästa floristerna Skapa i Blommor (i looove them!!) så tog vi fram en ide om att ha flera småvaser med olika blommor som vi gillade. Jag ville även ha en krans, som fanns på inbjudan mm. (Ska jag kanske visa er den?) Så då fick det bli en rund eukalyptuskrans på varje bord.

Sheila och Rasmus Bröllop meetthearnells

Jag och Rasmus med våra föräldrar satt på ett honnörsord, och vi hade istället en eukalyptusgirlang, som även den var superfin!

Sheila och Rasmus Bröllop meetthearnells

 

Dukningen i sig var väldigt enkel, men jag valde att krydda till den med små mini klädnypor från My Perfect Day som jag blev så förtjust i. Det är så gulligt, ser lite fixat ut, men är egentligen så enkelt. Själva placeringskorten har ju Pretty Paper gjort, och de har designat alla våra trycksaker. Där ser man tydligt temat med bladen och det gröna. Jag personligen tycker att dom är otroligt vackra. Hela dukningen med en stor bordsplacerings skylt med meny på baksidan är så snyggt och härligt.

 

Sheila och Rasmus Bröllop meetthearnells Sheila och Rasmus Bröllop meetthearnellsJag har ju skrivit det förut, men jag trodde aldrig att jag skulle ha tistlar i min brudbukett, men den är så drömmigt vacker att jag saknar ord. Det var otroligt mycket fina blommor och jag är så nöjd med färgerna och valet av den småbladiga eukalyptusen.

 

Kram!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.