Barnplaggsguiden – Sheila Arnell

Nattning… sen tjejmiddag

Idag är en såndär dag där man lyckas få ihop allt. Eller nja, jag fick skippa yogan imorse för jag fick ett tidigt möte. Förutom det, så är idag en superdag! Jag ska gå och hämta barnen på förskolan nu. Sen ska jag laga middag, komma ihåg att inte äta själv. Göra dem iordning för läggning och sen lägga.

Vi lägger båda tillsammans, samtidigt. Vilket jag alltid tyckt är himla praktiskt och bra. Båda känner nog trygghet av den andra, och både gillar att dela rum. Hur gör ni med fler barn?


Sen! Ska jag ut på middag med Fanny, Bella, Johanna och några tjejer till! Woho!!

 

 

Hörs snart!

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. uppochhoppa

    Imorgon ses vi – yay! Jag har båda mina barn i samma rum men vi lägger lilla ca 30 minuter före stora, ibland enstaka gång samtidigt men det blir lite stökigare. Jag gillar att de hör varandra andas om natten och ibland hittar man den stora i lilla säng till och med!

  2. S

    Vi har en 2,5 åring och en 6 månaders. Minsta lägger jag först medan stora tittar en halvtimme på tv. När lillebror somnat är det storebrors tur. Praktiskt och funkar bra eftersom jag ibland är ensam på kvällarna. Hade varit bökigare att lägga båda samtidigt, i alla fall än så länge. Om några år tänker jag nog också att de får dela rum med synkad nattning.