Barnplaggsguiden – Sheila Arnell

Han och Jag

Det är en hel drös av er som har frågat mig om hur vi träffades. Jag och Rasmus. Det kan jag ju såklart bjuda på! Det hela började med att jag inte alls tyckte att han verkade härlig. Vi jobbade på samma företag, en bank där jag var säljare, och Rasmus jobbade med affärsutveckling. Jag såg honom dagligen men han hälsade aldrig på mig ordentligt (inte jag på honom heller iof).

Ett tag senare hade banken en julfest, riktigt stort var det då bolaget hade många hundra anställda. Jag drack något glas vin extra och när jag såg Rasmus på festen så gick jag fram till honom, och sa högt framför flera kollegor att han minsann inte hade hälsat. Jag skakade hans hand, blev otroligt förtjust… och sen började processen att övertala honom, och kanske även mig själv att 14 år inte var något problem. Vilket det ju givetvis inte är. Det är bara lite klurigt att matcha ihop och våga älska när man är 20 år gammal.

När jag hade lyckats så blev jag lycklig och nu är vi lyckliga tillsammans!

 

img_5838.jpg
Örhängen från Lily and Rose och klänningen är från Demetrios, men som jag öppnat ryggen på!

Jag måste även berätta att jag gav Rasmus bilder på mig (boudoirfotografering som Malin gjorde) som morgongåva. Det var en väldigt häftig upplevelse, och jag är otroligt glad att jag gjorde det. Om inte för massa andra anledningar så är det ett häftigt bevarat ögonblick som jag och Rasmus kan se tillbaka på om sådär 30-40 år.

img_5837.jpg

Örhängen från Lily and Rose, och underkläder Katarina Nyman
img_4617.jpg

Mer än sådär blir det inte! Men otroligt vackert var det, och jag kände mig så fin! Underkläderna är wow! och kommer från Katarina Nyman, som är en granne här på kungsholmen! Tips för er alla som vill ha, eller köpa fina underkläder!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Jennifer

    Var nånstans fotograferade ni? Något hotell? Vilket och vilket rum isåfall? Så fina bilder, verkligen! Och bakgrunden passar SÅ fint till!

  2. Hanna

    Åh, er historia låter lite som min svägerskas och hennes man! Hon sommarjobbade som receptionist på ett företag direkt efter studenten, där träffade hon en man som hon blev förtjust i. Visst, han var 8 år äldre, hade bostadsrätt och var redo för barn. Hon bodde hemma, hade precis sökt en utbildning till hösten och var 19 år gammal. Så det krävdes mycket övertalning från bådas sida (för sig själva) men till slut satsade dem och nu har de två barn och är lyckligt gifta! Så himla fint!

  3. Sofie

    Åh blir varm i hjärtat av er historia 🙂

    Hade helt glömt det tipset om morgongåva. Hade min blivande man nog uppskattat väldigt mkt. 😉
    Hur har ni gjort med bilderna? Förvaras de i album eller några uppförstorade i sovrummet?

  4. Johanna

    Vad härlig och underbar historia. Allt för ofta får man ju tyvärr höra att ålderskillnad inte får vara för stor.. ni är verkligen ett levande motbevis! <3 Jobbar ni kvar på samma arbetsplats, eller var jobbar ni nu (du verkar ha ett annat jobb vid sidan av bloggen?)