Barnplaggsguiden – Sheila Arnell

REA hos ByEngberg

Det är utförsäljningen alla väntat på! ByEngberg har rea, med upp till 70%! Jag är så glad att jag gick förbi idag för att handla Ians fluga! Såå mycket fint, i typ alla storlekar. Jag fick hjälpa en kvinna med klädstorlekar till en nyfödd. Väldigt mysigt att kunna hjälpa till! 

Skynda dit om ni har vägarna förbi. Det är bara idag!

Kläder finns från märken som Petit Bateau,Joha,Marie Chantal mm! 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. L

    Hej! Jag har läst din blogg ett tag, men missade helt att du hade flyttat din blogg! Jag märkte det inte förrän idag. Jag loggade in påhttp://barnplaggsguiden.spotlife.se/ varje vecka, men tänkte att du inte skrev eftersom du hade semester. Men när jag såg dig på bilder på Loppi-eventet så förstod jag att du har flyttat din blogg! Jag vet inte om du har skrivit om flytten på din andra blogg och att jag missat det. Men det hade kanske varit bra att vara tydligare med det. Det kanske är fler som saknar din blogg? Det ska bli roligt att fortsätta läsa i alla fall! 🙂 Lycka till på lördag!