Barnplaggsguiden – Sheila Arnell

Loppievent

Nu så! Nu är jag hemma från en dag proppad med inspiration och pepp! Oj va härligt och häftigt event jag har varit på. Det var otroligt mycket folk i vackra Eric Ericssonhallen på skeppsholmen.


 Jag tror det var närmare 400personer som kom och fick mingla, äta supergod lunch från Panini och drickor från Cleandrink och loka. Sen fick vi underhållning från Lofsan, Tvillingarna Lagergren, Ola Lauritszon, Kids Zoo, Emmaljunga (en vagn hade varit med under en swedish viking tävling!!!) Trygghansa med Life In Mind, och Ellos som visade upp höstmodet med en catwalk av Loppis toppbloggare!

 

Bästa Angelica, Stefan och Jessica var både på plats och väldigt delaktiga vilket var kul att se. Det var längesen jag såg nån så peppad på catwalken som Stefan! Så ball!

 

Efter eventen så var det dags för ett ”efterevent” med Me&I. Det vara höjdpunken enligt mig och jag fick känna och klämma på deras barnkläder, men även deras vuxenkollektion! Jag fick med mig en tshirt hem som jag direkt bytte om till. Mjukare än de flesta jag har hemma, denna kommer jag bo i under hösten.


Me&I är ett homeparty märke som det går väldigt bra för, företaget säljer sina kläder i många länder och dem utökar sitt sortiment löpande. De färgglada barnkläderna som ni ser är basen i företaget, och det är lätt att falla för deras kvalitet och unisex tänk!

Här är min favorit, och Josefins!

Nu ska jag plocka undan innan barnen kommer hem med Rasmus! Puss 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.