Barnplaggsguiden – Sheila Arnell

Happy Friday!

God morgon, det blev väldigt stressigt hos oss idag då vi hade en liten sovmorgon. Man är ju inte direkt den som säger nej till sovmorgon om det erbjuds, nästan oavsett konsekvenserna. Så det fick bli hets efter frukostgröten.

By the way, nu har Ian varit helt torr,(utan blöja och inte kissat på sig) i en hel vecka på förskolan. Alltså, jag är den stoltaste av mammor i skrivande stund. Och tror även att jag kanske jinxar det nu… hahah.

Jag hoppas alla får en fin dag, själv ska jag springa tusen ärenden och köpa massvis med fredagsblommor och bubbel. Ikväll ska vi fira att det är ca en vecka tills vi gifter oss!

 

Blivande bröllopskor från Flattered!

 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.