Barnplaggsguiden – Sheila Arnell

5 Ballaste köpen just NU!

Hello!! Torsdagskvällen tycker jag att vi firar med en lista!! Vad tycker ni? Jag har gjort både Lyx och Budget varianter så det passar både smak och plånboken bra! Hoppas ni gillar!

Mina 5 bästa trendköp just nu är:

  1. Bombarjackan. En perfekt höstjacka nu innan det är för kallt. – Billig och bra med supersnygg passform är denna från Ellos, men en ascool är denna från Stella McCartney.

bombarjackor barn 2. Kängor! Jag älskar kängor, och i år så finns det galet många på marknaden, En favorit som är både cool och praktisk är denna klassiker från Dr Martens, Den finns såklart även som budget variant!

dr martens barn3. Zipkoftan! Finns många supersnygg och den är galet praktisk, enkelt för barnet och perfekt under höstjackan, eller bara som den är i parken.  Min personliga favorit är den gråa från Zara, men jag kan inte låta bli att gilla MarMar trädinspirerade zipper! Lindex har gjort den rosa, som jag tror kommer sälja som smör – perfekt bas! Och Bobo Choses levererar en ziptröja i den tredigaste rostfärgen. zipjackor bobo4. Tomtemtröjan, Jag tror ändå att Mini Rodini satte trenden (kan ha fel!) men detta tryck ser vi i olika färger och former hos många märken!  Mini Rodinis finns i både tröja, top, leggings, onesie mm och den andra fina kommer från Kappahl.

img_5177.jpg5. Fluffet – Sist men verkligen inte minst kommer pilé/fluff tröjan, eller ja jackan. Man kan använda det som man vill! Här är varianter från Mini Rodini och HM. Jag måste även säga att TheBrand har en som är helt fantastisk! Höstmys behöver fluff!

 

Om ni gillar detta inlägg tryck hjärtat!! KRAM

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.