Barnplaggsguiden – Sheila Arnell

Astrid Lindgrens Värld

Igår var jag och min balla lilla familj på Astrid Lindgrens Värld med våra vänner. Vi började dagen med en finfin frukost på vårt bohemiska hotell (det var verkligen det!) och sen begav vi oss. Det är minst sagt högsäsong på ALV, så det kändes lite modigt. Vi var där när de öppnade och då varder lite lugnare. 

Astrid Lindgrens värld är troligt fint och välordnat! Det är olika områden från de olika sagorna med musik och teater framträdanden stup i kvarten. Framträdanden är perfekt långa på ca 10-15 min. Lagom långt för ett litet barn! 



De olika miljöerna är helt ljuvliga. Husen är otroligt fina och man känner verkligen igen sig i sagorna! Det häftigaste var hos Nils Karlsson Pysslig när man var liten. Se bilden ovan! Vi gick runt hela stället på ca 5 timmar med matpaus, men då hade vi rätt bra tempo! Jag rekommenderar det varmt, men kanske passa på när det inte är högsäsong. 

Hela området är väldigt luftigt, så trots otroligt mycket folk funkar det iaf. En riktigt bra dag!  Ovan är jag hos Kajsa Kavat! Min favorit. 


Det enda jag ångrar var att vi inte läst mer Astrid Lindgren! Så nu måste vi nästan göra det och komma tillbaka 🙂 Nu är vi hemma igen, och snart är min semester slut! Fler vars semester lider mot sitt slut?kram!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.