Picknickbordet! – Barnplaggsguiden – Sheila Arnell
Sheila Arnell

Barnplaggsguiden – Sheila Arnell

Picknickbordet!

Jag har alltid funderat några varv kring det där med ett litet bord till barnen, det är ju så stört gulligt, men jag har inte riktigt förstått grejen mer än så. Fram tills dess att vi fick besöka några vänner som har just ett picknickbord till sina barn. Och oj va våra barn älskade det!


Jag tror att det kanske är känslan att ha ett eget bord, som är helt rätt dimensionerat? Ja, hursomhelst så hittade vi ett väldigt bra från Lekmers egna märken Jox som jag måste tips om! Det kostar ca 900kr, men just nu såg jag att det var kampanjpris på det.


Vårat är vitt, men med bruna detaljer, tex parasoll-träet. Superfint och väldigt enkelt. Det sköna med detta bord är att det är så lätt och nätt. Så det är enkelt att flytta runt bordet, tex om man vill ställa det i skuggan eller ha det brevid andra utemöbler.

  

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
Sheila Arnell

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.