Barnplaggsguiden – Sheila Arnell

Nyheter från Kronan!

Hej!

Först och främst måste jag tyvärr meddela att min UV recension kommer imorgon pga försening med prov på Ian. Han ville helt enkelt inte! Men imorgon ska vi bada och då åker den på! Hursomhelst!

Som många av er vet så är jag tokintresserad av vagnar och tillbehör! Därför blev jag extra glad när jag fick hem testnyheter från Kronan!

Kronan bambu sommar Kronan bambu sommar

Kronan har en ny sittdyna, en gallerfilt och en babyfilt som är special gjorda för svensksommar. Det måste jag säga att dem verkligen är! Så otroligt mjuka och sköna. Jag älskar att de har snappat upp bambutrenden, och att deras nya produkter är en kombination av bambu och bomull.

Bambu är ju en otrolig växt och jag ser att många märken använder det idag. Odling av bambu är 100% naturlig då det inte krävs några kemiska tillsatser.  Bambu är i sig själv antibakteriellt. Plaggen/produkterna håller sig fräscha länge då de har antibakteriella egenskaper som dödar bakterier i tyget vilket gör att plaggen/produkterna är hygieniska och bra för hälsan. Bambu är världens mest snabbväxande växt, färdigvuxen för att skördas på tre månader, bara det är värt en applåd!


img_3850.jpg img_3854-1.jpg

Ian somnade med deras babyfilt – som är mer som en snutte, på det bästa tänkbara sätt. Den är nästintill transparent så tunn är den, och den är supermjuk.

Men, min personliga favorit är är deras mjuka och förvånandsvärt fluffiga sittdyna, även den är bambu och bomull och har ett fint vävt mönster i en ljusgrå färg. Den behövs verkligen i vagnen (Sulky S) och förvandlar den till mjuk och mysig.

img_3858.jpg

Fördelen med att välja kronans egna sittdynor gentemot andra märken är att deras verkligen passar. Kronan har inte en bakdel som man kan trä över så sittdynorna måste kunna haka fast i överkant, vilket få kan, endast brtax om jag inte är helt ute och cyklar. Sittdynan sitter altså perfekt då den är gjord för denna vagn. Stort plus för halkskyddet där bak!

img_3860.jpg img_3859.jpg bambu kronan

Visst kan man se hur mjukt och fint det är? Recension på vagnen och video demo kommer senare i veckan! Kram

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Johanna

    Passar sittdynan alltså i andra vagnar också, typ en Brio happy som vi använder på landet? så fina produkter, älskar bambu 🙂

    1. barnplaggsguiden

      Ja absolut! Det finns hål för 5 punkts sele! Så en brio happy borde funka mycket bra 🙂