Cykeltur – Barnplaggsguiden – Sheila Arnell
Sheila Arnell

Barnplaggsguiden – Sheila Arnell

Cykeltur

Imorse så drog familjen Arnell ut på cykeltur. Det är ju så härligt och kul för alla inblandade att åka på cykelutflykt. Dagen till ära bestämde vi oss för att prova något nytt. Nämligen att cykla till färjan, för att sen åka över med cykeln. Detta gjorde vi två färjor på rad, som innebär att vi kom hela vägen till furusund. Där hämtade vi ut lite post och sen åkte vi tillbaka.


Barnen älskade det! De älskar att sitta bakom oss när vi cyklar. Ian höll nästan på att somna påväg hem. Det kan jag verkligen förstå, med det gunget. Vi har två cykelsitsar från Lekmer, märket OK Baby, som vi köpte förra sommaren. De är så jäkla bra, går att fästa både med och utan pakethållare och går snabbt att bara “plocka” av. Perfekt om man tex lämnar på förskolan osv. Jag har skrivit en recension på dem som går att läsa här!


 Nu har jag och Aline satt in vår första blåbärspaj för säsongen! Hörs senare! Kram

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
Sheila Arnell

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.