Sommar sommar sommar – Barnplaggsguiden – Sheila Arnell
Sheila Arnell

Barnplaggsguiden – Sheila Arnell

Sommar sommar sommar

Jag har insett att ni kanske kommer bli trötta på mina semsterbilder? Så jag kommer blanda upp dem alla med fler recensioner och några härliga listor! Men först måste jag bara visa er min dag. Det började med att jag och Rasmus fick lite feeling och valde att göra som vi jämt gjorde förut, nämligen äta frukost ute. Så vi drog med två hungriga barn (satt ute pga koppor) och begav oss till Newt, vårt stammishak i närheten av var vi bor. Det gick över förväntan bra och alla var nöjda och glada med sin mat.

img_3546.jpg

Därefter plockade vi upp min syster och åkte till landet på Drottningholm. Jag var där till lunch, för att sen åka på mammorgrafi (kolla tuttarna mina vänner!!!) och väl där fick jag reda på att knölen i mitt bröst inte var farlig. HEJA!!!!

img_3671.jpg
img_3670.jpg

Sen tillbaka till landet för att ta flickorna på upptäcksfärd. Det är ju sååå mysigt att gå och sjunga med glada sommarbarn! Aline har förövrigt på sig ett par superschyssta och billiga skor som jag glömt visa er! Det är Viktoria Shoes och de kommer från ByEngberg. Jag lovar att recension kommer snart! viktoria shoes

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
Sheila Arnell

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.