Galltvålsmagi! – Barnplaggsguiden – Sheila Arnell
Sheila Arnell

Barnplaggsguiden – Sheila Arnell

Galltvålsmagi!

Till det här med barnkläder och mitt intresse för funktion så har jag ju givetvis även ett intresse för tvätt och att få bort barnens jäkla fläckar! Jag har provat allt och efter mycket om och men så hittade jag galltvål (som jag först hade toklåga förväntningar på)  Galltvål är det bästa jag har hemma, jag använder det otrolig mycket och till nästan alla fläckar eller smuts. Då menar jag inte bara på kläder, utan även diskbänk och skor.

Jag måste verkligen rekommendera det till skor! Barnens skor blir som nya, även de riktigt geggiga/slitna och fläckiga sådana!

Här har jag tex haft på galltvål på Ians första par skor. Dem ska vi ge bort till en annan behövande, så jag tänkte göra dem lite fina innan. Tyvärr så var dessa skor inte sååå skitiga, så skillnaden är inte jättestor, men den är där! img_3039-1.jpg img_3040.jpg

  1. Ta en bomullspad
  2. Häll på en skvätt flytande galltvål. 
  3. Dra och gnugga lite på skorna, gör detta så många varv som du anser det behövs. 
  4. Ta en pad med lite vatten och torka av
  5. Sluta med torrt papper eller ytterligare en pad för att ta bort det sista. 

img_3036-2.jpg

img_3035-2.jpg

Den översta är ren, den understa har jag inte gjort än. 

För alla som försöker vara lite medvetna när det kommer till miljön så är galltvål absolut det bästa! Jag brukar använda den som är flytande för att jag tycker den är enklare att hantera, men det är en smaksak!

GALLTVÅL® är en fläckborttagnings och rengöringstvål som kan användas till allt som behöver rengöras.
GALLTVÅL® är tillverkad av endast naturliga ämnen och är därför helt miljövänlig.
Ämnena som ingår i GALLTVÅL® är ekologiskt odlade. 

 

img_3041-1.jpg

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
Sheila Arnell

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.