Mini Rodini Bad! – Barnplaggsguiden – Sheila Arnell
Sheila Arnell

Barnplaggsguiden – Sheila Arnell

Mini Rodini Bad!

Mini Rodini lanserade just sin nya kollektion – en Limited Edition kollektion med badkakan och badrockar. Alla produkter är i 100% ekologisk bomull och dem finns online just nu! Jag är övertygad om att detta är ett skynda fynda läge! Det är helt klart många som är sugna och sånna här produkter har en tendens att säljas snabbt som tusan!

mr mr2 mr3

 
Mini Rodinis  nya produkter är inte bara skapade av ekologisk bomullsfrotté, utan är även certifierade enligt GOTS – den strängaste certifieringen på marknaden. Heja Er MR! Känns så viktigt att lyfta sånna här märken!

Visste ni att Mini Rodini även har ett häftigt miljötänk kring deras badkläder?

Varje år hamnar över 600 000 ton fisknät i världshaven. Delfiner, sälar och fiskar fastnar i de övergivna näten som sedan driver med strömmarna och skrapar sönder världshavens botten och korallrev. Mini Rodini är mer än stolta över att alla deras simkläder för vår- och sommarkollektionen är tillverkade av minst 78 procent återvunnet material, skapat av framförallt övergivna fisknät, gamla mattor och kläder. 

MR använder det garn som har spunnits från de övergivna näten tillsammans med annat plastskräp när vi skapar våra badkläder. På så sätt är våra badkläder en viktig del av processen som bidrar till att världshaven rensas upp. Heja!!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
Sheila Arnell

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.