Tigrar och giraffer! – Barnplaggsguiden – Sheila Arnell
Sheila Arnell

Barnplaggsguiden – Sheila Arnell

Tigrar och giraffer!

Våra barn använder plasttallrikar, något många verkar göra, av förståliga anledningar! Ian kastar nämligen tallrikarna ibland, och av olika anledningar går de i golvet. Jag har haft massa olika sorter och barnen älskar motiven! De vi har haft längst och som verkligen klarar otroligt många omgångar i diskmaskinen är Lilys Island, ett märke jag fann på Formex för ca 1,5 år sedan. Märket är väldigt noga med att jobba med fabriker som har bra arbetsvillkor och miljö för deras anställda, de ser även till att produkterna skickad med omsorg för miljön.

Denna tallriken kommer från deras senaste kollektion och jag tycker den är så fin. Den känns väldigt skandinavisk men med en twist. Produkten är otroligt hållbar och tål mycket slitage, som den ska göra. Mönstret är komplett trots många tvättar och jag tycker fasiken tallrikarna ser nya ut väldigt länge, de tappar liksom inte glansen som många andra gör. Ian har en matchande kopp till.


Bilder från frukosten imorse! 

Spana in märket, det är en perfekt present till både dina barn och vänner. Till ett väldigt bra pris med!

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
Sheila Arnell

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.