Barnplaggsguiden – Sheila Arnell

Blommorna!!

Igår mötte jag upp fina och härliga Johanna. Hon är ju både min vän, weddingplanner och dessutom florist. Jag orkar inte vilken underbar och härlig kombination! Jag mötte upp henne på Strandvägen 1 där vi tillslut satte oss ner på trappen, och började fixa med blommorna. Vi fick många nyfikna blickar när Johanna skapade magi med blommorna jag hade med mig. Tanken var att skapa två brudbuketter att välja mellan. Jag har så svårt att föreställa mig hur den ska se ut, så detta var otroligt skönt och kul för mig!Jag tror faktiskt att jag har landat i vilken det blir, utan att säga för mycket. Johanna är så jäkla fin, hon påminner mig om och om att jag måste göra det jag vill, inget annat. Det är viktigt att påminna sig om då jaf jag lätt dras med i andras åsikter.


Jag kan knappt fatta det. Men snart gifter vi oss!!!!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.