Barnplaggsguiden – Sheila Arnell

Recension: Reima Vindfleece

Hej på er alla! Nu är det äntligen dags för en vindfleece recension. Nu är det Reimas tur!


Denna vindfleece är lite annorlunda från det jag är van med. Den har exempelvis inga muddar, utan armsluten är något längre bak än fram, så det påminner om en oval i formen. 


Ovala armslut

Fleecen är mer som en vår/sommar/höst jacka och känns lite styvare i tyget än många andra jag testat. Den är på inget sätt hård, snarare mjuk och mysig men med en styvhet.


Tvätt: Håller bra, blir något grövre efter tvätt, men färg och form är densamma. Jag personligen tycker dock att den blir smutsig rätt fort. Se bilderna.

 Passform: Vindfleecen sitter bra på kroppen, jag har stl 86 på Ian, den är lite stor i storleken. Jag gillar att den är längre där bak, går ner över rumpan och håller varmt. Perfekt när man är ute, det sista som behövs då är att det glipar i midjan! Jag gillar att fleecen är lite styv, utan att för den sakens skull vara hård. Den håller verkligen vinden borta, skyddar bra och barnet varmt och torrt, då fleecen har en hög andningsförmåga.


Fleecen är fodrad med ett luftigt nät som gör att den behaglig att ha på sig och ger otroligt bra skydd.


För er som haft PO.P länge, så tycker jag att ni ska testa Reimas. För ungefär lika mycket pengar får man en otroligt bra vindfleece som imponerar. Den är väldigt varm och kan lätt ersätta jacka i torrt väder!


 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Evelina Forslund

    Jag använder reimas Vindfleece till båda mina barn under overallen och dom är aldrig kalla! Skulle rekommendera den i alla kalla väder! Vi bor i Norrland så ibland är det ganska kallt! Använder den även när dom ligger och sover i vagnen och då har jag Vindfleece och bara voxipåsen och det har ibland varit -25 och dom har varit vara och Goa!
    I Love IT!

  2. sandra

    Vi har oxå haft reimas fleece under en lång tid, det finns olika typer av fleece med, men den som är en vindfleece är definitivt vår favorit med!