Barnplaggsguiden – Sheila Arnell

Recension: Hummel-sneakers

Här kommer en minirecension på Hummel-sneakers. Jag har fått hem recensionsexemplar av Hummels klassiska sneaker. Det är en sportig sko som klarar det mesta. Ian har dem dagligen och är väldigt ”snabb” i dem. Skorna sitter väldigt bra på foten och kan enkelt sättas på och tas av foten.

img_9471-1.jpg

Pris: ca 500kr

Skornas knäppning är en blandning av traditionell snörning och ett kardborreband. Snörena ger en elasticitet medan kardborrebanden är det man faktiskt fäster skorna med. Det i kombination gör det superenkelt att sätta på och ta av skorna.

img_9536.jpg

Skorna går att öppna upp mycket vilket gör att man kan ta på dem även på de minsta fötter. 

Sula: Jag upplever sulan som ”normal till smal” i passform. Båda mina barn har rätt smala fötter och skorna sitter toppenbra på dem. Jag är övertygad om att de även passar en bredare fot. Yttersulan är småmönstrad, vilket gör dessa skor till vår, sommar och möjligen höst skor. De är inga man kan ha när det är kallare ute då barnen inte får tillräckligt bra fäste.img_9411-1.jpg

Ian är väldigt nöjd med skorna och det är dom han väljer själv. Jag har likadana och tycker de är super. På bilden är det dock Rasmus med hans Hummelskor. Designmässigt är de supersnygga och passar till allt! Jag tycker även att det är ett helt okej pris för bra skor med bra dämpning, sula och passform.

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.