Barnplaggsguiden – Sheila Arnell

Recension: Crocs Handle It

Hej! Nu har jag äntligen fått ihop en recension på Crocs Handel It. Jag passar även på att skriva om dem nu när Lekmer har en kampanj på dem! Just nu kan man köpa dem för -15%. Dom har förövrigt har dem i alla färger! Crocs Handle It är praktiska stövlar från Crocs. Dom finns i flertalet färger. Crocs Handle it Rain Boot fick högst poäng när Testfakta testade kvaliteten på åtta gummistövlar för barn i mars 2013. Läs mer om testet här. Crocs Handle It ingår i Lekmers bäst i test soritment, och både Ian och Aline har haft ett par.

Crocs Handle It recension testCrocs skriver såhär: Nu kan barnen njuta av klassiska Crocs komfort även när det regnar. Handtaget gör stövlarna extra lätta att få på. Crocs helt formgjutna barnstövlar finns i flera färger och har en vattentät struktur som håller pölhoppande föttermysiga och torra.

Crocs Handle It recension testCrocs Handle It recension testPris: 349kr. nedre medelprisklassen för stövlar

Material: Vattentätt Crocslite material. Väldigt följsamt och rätt mjukt material. Ergonomiska stövlar!

Torkskåp/Torktumlare: Nej! Gummistövlarna är värmekänsliga och tål därför inte torkskåp eller torktumlare.

Passform/Storlek: Jag tycker att Crocs stövlarna är normala i storlek, något bred i lästen som crocs är, men smala i skaftet. Därför är de kanske inte de bästa stövlarna för barn med ”tjocka” fötter eller en typisk bebisfot  (tänka under 1år). Däremot så vill jag varmt rekommendera dem till småbarn, eller ja, barn, då de är otroligt lätta! De väger i stort sätt inget och sitter otroligt bra på foten. De är alltså perfekta förskolestövlar och första stövel till småbarn som har svårt nog att gå på egenhand. Aline älskade sina, det är hon på bilden nedan, och Ian likaså! Han kan ta på och av dem på egenhand!

Crocs Handle It recension testStövlarna är dämpande vilket ger bra komfort. De ska kännas som en crocstoffla, fast i stövelmodell. Vilket är riktigt fint! Stort plus för att det finns  reflex på hälen.

Jag skrev innan att de sitter bra på foten, vilket de verkligen gör, jag tror att det är pga det lite trånga skaftet. Foten gilder inte runt eller åker ur stöveln alls. Tackvare att de är så lätta så går det även att springa, hoppa och röra sig helt obehindrat med dem på sig!img_7987.jpg

Jag tycker verkligen om dessa stövlar och jag tycker absolut att de är prisvärda. Jag kommer köpa dem nästa år igen!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Sara

    Håller dessvärre inte alls med varken hyllningar eller testresultat. Har provat dessa och kommer inte att köpa dem igen. Järresvåra att ta på, barnet själv påpekade hur svåra de var att ta på och av, och att fukten inte avleda från fot/strumpa är inte så bra. De har ju ofta stövlar på i långa perioder på förskola/skola…

  2. Hanna

    håller med ovanstående om svettiga fötter! Gillar verkligen dessa pga att de är så lätta, snygga och enkla för dottern att ta på själv. Dock blir hon väldigt svettig om fötterna i dessa jmf med andra gummistövlar. Och ibland blir det nästan som vaccum när man ska dra av dem och då svårt för barn att göra det själv.

  3. Emma

    Min dotter på 2,5 år har ett par. Vi är mycket nöjda med dem. Dock blir hon väldigt svettig om fötterna, men det blir man kanske med alla gummistövlar. Fördelen är att det inte är något foder och sula som behöver torka. Vi har kört med dessa sen det började bli för blött med vinterstövlarna. I början när det var kallt hade vi tjocksockar i.