Barnplaggsguiden – Sheila Arnell

Recension: Reima Patter

Hello från NYC!!

Otroligt va härligt det är att vara här. Jag är så glad att jag ”bet ihop” och valde att flyga iväg med tjejerna, känns superkul! 

 Jag har sparat en fin recension till er på Reimas barnskor, tänkte att det var perfekt att publicera nu när det verkligen är vår, och många av er letar efter vårskor till barnen.

Reima har gjort ett par allvädersskor/vårskor/höstskor som heter Patter. 

 Skorna är väldigt lätta i sig, och trots att de både är och ser stabila ut så väger dem otroligt lite. Jag menar verkligen att dem är lättare än ”snitt stöveln”. Perfekt för de mindre barnen och barn som går på förskola/dagmamma mm. Skorna öppnas enkelt upp tack vare två kardborreband som man enkelt öppnar upp. När man väl fästa drar man bara i kardborrebandet. Enkelt och smidigt. Ian har snart lär sig göra det själv på sina testskor.

Pris: ca 650 kr

  Passform: När man köper skor ska man alltid mäta barnets fot. Det gör man enklast genom att ställa barnet upp, sen sätta ett papper under foten, se till att barnet har vikten på foten och dra två streck, ett fram och ett bak. Sen kan man enkelt mäta i lugn och ro. Just dessa skor upplever jag som normala i bredd, de har en ”normal” läst, vilket innebär att många barn kan ha skorna. Men! För säkerhetskull så är det alltid bra att prova i butik, allt prova ordentligt hemma så man hittar rätt sko för just ditt barn.

En stor fördel, och något jag inte tidigare testat är denna typ av allvädersko som är mer som en vanlig känga/sneaker än en stövel, är att den är enklare att ha även i strålande vårsol, likväl som i skurar och rusk. Perfekt nu när vädret är som det är. Jag tycker även att Ian går bättre i dem än i stövlar, skorna är smidigare och känns mer smidiga för honom.

  

 Jag har badat skorna i vattenbad och eftersom de flyter har jag tryckt ner dem under några minuters tid. Dem är helt vattentäta och läcker inte det minsta lilla. 

 Väldigt bra skor, till ett okej pris. Det jag gillar med dessa skor är att dem är allt ditt barn behöver (nja, för våren och hösten iaf), både vattentåliga, lekvänliga och fotriktiga samt superlätta!

  

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.