Barnplaggsguiden – Sheila Arnell

pyssel påsk!

Heej!! Känns som hundra år sedan, fast det egentligen inte var det såklart, men högtider och familjetid kan göra så tid och rum försvinner helt. Iaf för mig. Hoppas ni alla har haft en fin påsk!!

img_7627.jpg img_7632.jpg

Aline i tröja från Molo, och byxor från One We Like

Jag har just kommit hem till stan från ett firande med vänner på landet. Vi hade med oss Alines och Ians förskolevänner (syskon) och deras familj. Mamman i familjen är fantastisk och superpysslig. Så äntligen fick jag den där pyssliga påsken jag drömt om! Och vi kunde sitta ute och äta, det var helt ljuvligt! 

 Vi färgade ägg i olika kastruller med naturliga färger. En med curry = gult ägg, en med rödkål= grönt ägg, och en med blåbär = blått ägg. Otroligt fint och enkelt! img_7576.jpg

Därefter pysslade vi ihop små kaniner från strumpor med en risfyllning. Till sist så satts Jessica och barnen ihop kaninpankakor! Gulligt värre!img_7637.jpg

img_7605.jpg

 

 

Jag älskar att pyssla, men är liksom inte riktigt så bra på det. Jessica är så organiserad och har roliga ideer för både stora och små. Det ska jag sträva efter att bli. Nu blir det till att tvätta, laga mat och lägga barn innan ekorrhjulet drar igång igen. Så skönt att det blir sol imorgon och ledigt så man verkligen hinner ladda batterierna.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.