Barnplaggsguiden – Sheila Arnell

Jellycat från Marnelly

Jag älskar när webbutiker utökar sitt sortiment på ett smart sätt. Det faktum att man kan köpa både vackra sängkläder från Marnelly, härliga hudvårdsprodukter och fina gosedjur från Jellycat är ju supersmart. Känns väldigt kul att kunna handla ett kit till barnen. Jellycat marnelly

Jellycat marnellyHär ser ni även Elodie Details nya fina förvaringskorg! Den är lika stor som de andra, här ser ni en recension. Deras fina nya mönster passar överallt, likväl i vardagsrummet och i barnens rum. Vi har vår i vardagsrummet, vilket är perfekt. På dagen tömmer barnen den och leker med alla sina saker, och sen plockar vi snabbt in allt igen. Kaoskorgen som jag kallar den. Vår räddare!

 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.