Bobo drop 2!  – Barnplaggsguiden – Sheila Arnell
Sheila Arnell

Barnplaggsguiden – Sheila Arnell

Bobo drop 2! 

Ja! Vilken solig dag att släppa Bobo Choses Drop 2. Jag tycker ärligt talat att detta var det vi väntat på. första droppet är trist i jämförelse! Äntligen kommer min favorit gröna färg! Även “korvarna” som min vän kallade dem för, är ljuvliga! Hårbandet, asså ja, kan jag ha det själv eller?   

 Tänk er denna syskonmatchning? Jag älskar det. Superfint! Nu får vi hålla tummarna på att den inte är på tok för stor i stl 4-5år. 

  Allt detta hittar ni på babyshop!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
Sheila Arnell

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Linnea

    Hej! Måste bara fråga- var är klänningen du hade på din son Ians kalas i somras ifrån? 🙂 letat såå länge efter en prickig klänning!