Cetaphil – Barnplaggsguiden – Sheila Arnell
Sheila Arnell

Barnplaggsguiden – Sheila Arnell

Cetaphil

Hej!

 Tänkte tipsa er mamies om en produkt testat för mig själv nu! Nämligen Cetaphils Gentle Skin Cleanser. Den är toppenskön och går att använda både med vatten och pads. Den tar bort all min make och lämnar huden återfuktad. Hittills tycker jag även att jag fått lite mindre finnar, men det är för tidigt att veta ordentligt. Ändå verkligen värt att testa! Jag gillar att den är parfymfri och skonsam mot min känsliga hud. Jag blir inte röd eller irriterad i huden alls. Det är verkligen bra produkter, det fick jag koll på när jag testade Cetaphil Restoraderm Body Wash till barnen. Som jag förövrigt köper till dem (och mig) löpande! 

Jag har fått höra att bland filmstjärnor, modeller och makeupartister har Cetaphil varit något av en yrkeshemlighet under många år. Vilket är lite kul! Nu har de lanserat i Sverige och går att köpa på Apoteket AB, Hjärtat, Lloyds, Kronans Apotek & Apotea.  

 I samarbete med Cetaphil 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
Sheila Arnell

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.