Barnplaggsguiden – Sheila Arnell

Fredagshämtning 

Idag är det vår i luften! Fåglarna kvittade och solen sken, i alla fall under dagen, imorse var det snöblandat regn. Det är något med vädret som ger mig så sjukt blandade känslor. Ena sekunder vill jag ha vacker vinter och andra längtar jag tills det är vår. 

Ett säkert vårtecken är iaf högen av skalplagg som jag har här! Heja! Snart är dem igång!

Såhär såg det ut idag när jag hämtade på förskolan. Aline och bästis Siri som gör allt tillsammans.  

   
Har era barn ”bästisar”? Tyvärr verkar det som att personal på förskolan vill separera dem, vilket ger mig ont i magen. Varför? Det fick jag typ inget svar på. Bara det att dem kanske inte alltid kan vara vänner så det är bäst att dem inte är för nära. Känns som en väldigt dålig ursäkt. 

Siri har Alines Ebbeoverall och Aline har en från Ticket to Heaven. Båda overallerna är otroligt bra och klara allt vi låtit dem stå ut med hittills (väldigt mycket!) 

   Även tjejerna småbröder är nära! Sötnosar. Nej nu ska jag rensa min garderob, Rasmus är på middag och kidsen sover redan! 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Annika

    Hej! Det behöver inte vara negativt. På förskolan så brukar man arbeta så att barnen ska lära sig att leka med olika barn. Och släppa in andra barn. Och om dem har ngn planerad aktivitet så kan det ju vara att dem har svårt att koncentrera sig , när dem är i samma grupp.
    Annika

    1. barnplaggsguiden

      Det är sant! Tack Annika, känns bara trist då de inte stöter bort andra, och leker med fler. Men! Du har en väldigt bra poäng!