Barnplaggsguiden – Sheila Arnell

Barnplaggsguiden testar Molo: Del 1

Hej på er alla,

Jag har fått hem lite härliga recensions exemplar från Molo/Babyshop! Ett för mig tidigare ”okänt” märke, som jag nu fått i uppdrag att berätta om samt testa kvaliteten. Molo har ett väldigt blandat rykte, för vissa är dem de bästa kläderna på marknaden, för andra är de dyra med trist kvalitet. Jag personligen har alltid trott att märket endast har supermönstrade plagg och mest ytterplagg. Så ja, inte många rätt.

Molo är ett danskt barnklädesmärke som har som mål och vision att skapa plagg som barn kan vara barn i, lekvänliga plagg som får dem att känna sig fria, kreativa och självsäkra. Fint tycker jag.


Här tänkte jag visa några av plaggen som jag lånat hem som för övrigt inte alls passar min tidigare bild av danska Molo. Ett par mjukisbyxor som kan användas såväl till fest som förskola. Plagget är väldigt välgjort med fina detaljer, tex gulddragkedja och quiltade delar. Priset är halvdyrt, 399kr. molo ss16

molo ss16Storlek: Jag har jämfört plaggen med lite olika jag har hemma och tycker att de är normala till något stora i storleken. Vi har ett par leggings som exempelvis är väldigt breda. Modellen är bred i grenen men inte i benen. Det är lite roligt, för den modellen passar en blöjrumpa perfekt.

 

 Här ser ni plaggen jämfört med Mini Rodini. Mini Rodini är stora i storleken, så jag tycker dessa är true to size!
En favorit från deras nya kollektion är denna balla stjärntröja. Jag tycker det är både roligt och fint att det blir en stjärna mellan armen och kroppen. Denna tröja är superhärlig med tjockare tyg, sitter verkligen fint på kroppen! Det kommer en bild med den på Ian. Pris: 399kr. Nedan är den matchad med ett par leggings i lite ribbad kvalitet. molo ss16 molo ss16

Fortsättning följer …
 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.