Barnplaggsguiden – Sheila Arnell

Spanska Bobo

För några dagar sen så släppte spanska trendmärket Bobo Choses sin vårkollektion hos Babyshop. De är bland de första märkena som släpper vilket kan vara bra, då många är sugna på att köpa lite pigga, glada vårplagg såhär i vintermörkret. Och blev vi besvikna? Nej! Bobo Choses levererar en riktig bukett till vårkollektion. Det är såå mycket färg och form att man inte kan låta bli att bli glad.

Jag har valt mina tre favoriter nedan. Alla plagg känns väldigt retro i färgerna och formen, och jag älskar trekvarttröjan! Varför har barnen inte mer av den varan? Det är ju perfekt när man ska tvätta av de smutsiga händerna på förskolan och tex när barnet ska täcka mer av armen än vad en t-shirt gör på sommaren. Att den är randig i en grymt härlig färg gör den till ett favoritplagg i Ians garderob direkt.

Bobo Choses SS16

T-shirten nedan är med vår favoritstol Thonet! Så cool, jag älskar att hela kollektionen är så nytänkande.

Bobo Choses SS16

 

Här är både mitt och Aline nya kärlek. Det är en onesie/jumpsuit/summersuit (kärt barn har många namn..) som har tryckknappar vid axlarna och en resår i midjan. Resten är rätt lös i passformen och sitter luftigt och fint på kroppen.

Bobo Choses SS16Storlekar: När det kommer till storlekar på Bobo Choses är det många som tycker man bör gå upp en storlek. Detta har dock ändrats och de har gjort en ordentlig storleks-korregering. Plaggen är nu nästan true to size och man kan handla på den storlek barnet är i centilong. Jag tycker även att baby och barn överlappar på ett lustigt sätt. Nedan ser ni en tröja i 18-24 mån ( alltså 2år) och en tshirt i 2-3 år. De är nästan exakt lika stora. Så om ni har en 1-3åring hemma så kan ni även handla från de större/mindre storlekarna. Det är okej med lite stort till att börja med (beroende på barn såklart) men tänk hur mycket mer användning man kan få av ett plagg.

Heja miljötänk och hållbarhet. Stort plus för Bobo investering är att det är just det, en miniinvestering då plaggen kan säljas vidare för en hel del!

 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.