Adore Us Babies – Nytt svenskt märke! – Barnplaggsguiden – Sheila Arnell
Sheila Arnell

Barnplaggsguiden – Sheila Arnell

Adore Us Babies – Nytt svenskt märke!

Premiär för ett nytt klädesmärke! Adore Us Babies, ett nytt svenskt märke som skapar ekologiska barnkläder. Tanken är att skapa stilrena och “bra” barnkläder för föräldrar som vill ha snyggt och speciellt men utan att kompromissa på kvaliteten.

Jag tycker plaggen är väldigt speciella. Dem känns både enkla i design utan att vara tråkiga. Byxorna är i harmesmodell som ni kan se nedan med en superhärlig mudd och mjuka patches vid knät.adore us babies adore us babies

Jackan/tröjan är som en baseballjacka och sitter toppenfint. Just den vi har en påhåret för Ian och hans lilla mage, men den är helt fantastiskt mjuk och skön och perfekt som tröja nu på vintern.

Prismässigt är det 198kr för ett par byxor och 298kr för en jacka. För den kvaliteten och ekologiska kläder så är det en okej prisklass. Medel till hög skulle jag säga.  Jag återkommer om hur plaggen håller i tvätten. Till utseendet och känslan är jag väldigt nöjd med detta nykomlingsmärke! Superfina och speciella plagg. Känns som en frisk fläkt.
adore us babiesJag älskar att tvättråd och stl är tryckta på tyget, så man slipper kliiga lappar i nacken. Det är även superfina detaljer med ärmen i en annan färg, patches och det fina qulitade mönstret på tyget.

adore us babies adore us babies img_3871.jpeg

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
Sheila Arnell

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.