Torr, fnasig och allmänt röd – Barnplaggsguiden – Sheila Arnell
Sheila Arnell

Barnplaggsguiden – Sheila Arnell

Torr, fnasig och allmänt röd

Det beskriver mina barn rätt bra, eller gjorde det för ca en månad sen iaf. Ian främst, han är väldigt torr, Aline ligger tätt efter honom. Det var verkligen som en chock för mig när det började bli kallt, för han gick ifrån lite halvtorr till skittorr på en dag. Så nu har jag tagit tag i nya rutiner. Jag vet inte om det är helt rätt, men han badas endast en gång i veckan, eller nån extra gång efter behov. Och jag har testat två nya super milda, fuktgivande tvålar. Bland annat har jag testat denna från ACO – Mild Cleansing Soap, som är för torr och känslig hud. Den rengör och är helt fri från parfym. Jag upplever att rodnaden och torrheten försvinner, och att huden inte drar ihop sig och blir sådär uttorkad som det brukar vara. IMG_0972.JPGVi har även kompletterat med en hudlotion från samma Special Care serie som snabbt går in i huden utan att kladda. Det är viktigt att det går snabbt, för Ian har inte mycket tålamod (läs: det är det värsta han vet!) Så det är bra och prisvärda alternativ som motverkar torrbebis!IMG_0971.JPG

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
Sheila Arnell

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Mia

    Ett tips är att använda rena, ekologiska produkter utan vatten såsom ringblomssalva! Finns bland annat på Devaz.se 🙂