Bästa Budgetkapet – Barnplaggsguiden – Sheila Arnell
Sheila Arnell

Barnplaggsguiden – Sheila Arnell

Bästa Budgetkapet

Okej, här kommer ett guldtips!

IMG_0944.JPG

Allt började med att jag nyligen köpte ett par sammetsbyxor från lindex som jag typ bor i. Jag insåg att de är både sköna, snygga och varma. Så jag börjar leta runt lite efter ett par till, främst till mig, men även till Aline. Så insåg jag (lite sent) att det verkar vara sjukt trendigt med sammet just nu och att det finns överallt!

Så jag beställde hem ett par blåa byxor i sammet till Aline från HM, de kostar 99kr och sitter helt fantastiskt på, samt är supermjuka och varma!

IMG_0943.JPG IMG_0945.JPG

Jag har nu “storleksäkrat” som jag kallar det, altså köpt på mig en stl till! Lite knäppt men om man älskar något så är det ibland lika bra! Så dagens bästa tips! Hoppas alla har haft en fin första advent!

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
Sheila Arnell

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.