Sömnen – Barnplaggsguiden – Sheila Arnell
Sheila Arnell

Barnplaggsguiden – Sheila Arnell

Sömnen

Nu sover dom! Efter ett långt bad (i en balja tillsammans!) så har de äntligen somnat. Aline var helt slut idag, vi har nämligen sagt till dem på förskolan att hon inte ska sova. Anledningen till detta är för att det har varit helt omöjligt att lägga henne på kvällarna. Hela denna vecka har hon somnat närmare 22 tiden, vilket är helt galet för någon som inte ens fyllt tre år!

Vi har länge “inte låtit” henne sova på helgen vilket har varit väldigt bra och gjort henne enkel att lägga på kvällen. Men åh, det är svårt tycker jag. Jag vill inte att hon ska vara för trött, behöver hon sova är det självklart att hon ska sova.

Idag när jag hämtade henne var hon zombieliknande, vilket inte kändes så bra. Men åh andra sidan är det ju klart hon blir trött i början, man måste ju vänja sig. Nu tänkte vi testa en vecka så får vi se. Hoppas det löser sig och att vi gör rätt…

IMG_0801.JPG

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
Sheila Arnell

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.