Morgonmys – Barnplaggsguiden – Sheila Arnell
Sheila Arnell

Barnplaggsguiden – Sheila Arnell

Morgonmys

God Morgon! Förlåt för dålig uppdatering! Jag har haft rätt mycket på jobbet och varit borta lite väl mycket från barnen, så jag fick prioritera. Men nu är jag tillbaka!

Imorse såg det ut såhär påväg till förskolan. Aline var på strålande glatt humör! Ian med, men det syns inte på bild.

IMG_0791.JPG IMG_0789.JPG

Aline och Ian testar vår nya recensionsvagn för fullt, en Maxi Cosi Stella med ståbräda.

Juste! Jag har glömt att visa vilka plagg jag inte kunde hålla mig från att köpa från Mini Rodinis nya pre-spring! Enhörningarna är fantastiska, det härliga med dem är att de inte är så mesiga som jag annars tänker att det lätt blir, de är liksom tuffa och härliga på en och samma gång! Sen kunde jag inte låta bli bombarjackan, den går att vända och har robotarna som jag älskar på insidan. Åh va fint, misstänker att deras vårkollektion kommer bli helt fantastisk!

IMG_0796.JPG

 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
Sheila Arnell

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.