Barnplaggsguiden – Sheila Arnell

TÄVLING MED BABYBJÖRN

I samarbete med BabyBjörn så har jag fått äran att lotta/tävla ut två valfria BabyBjörn One selar! Så två lyckliga har möjlighet att vinna en sele var!

  
För att delta:

1. Gå in här och välj en One du önskar vinna!

2. Lägg in länken/skriv färg om ni föredrar, och till vem ni önskar vinna selen. 

3. Man FÅR delta flera gånger, jag kommer slumpa vinnare. 

4. LYCKA till! 
Tävlingen är tillochmed måndag den 16de. 

  

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Carola

    Vilka fina selar, jag minns att de var populära även förr när mina barn var små. Jag skulle vilja vinna för att kunna bära mitt första barnbarn, en fin lite pojke som växer snabbt och därmed har blivit tung. Min rygg orkar inga långa stunder och han vill vara med i det man gör hela tiden. Skulle vara en fin gåva som skulle gör att vi skulle få mer trevlig tid tillsammans. En sele i min favoritfärg grå skulle vara underbart!
    hälsningar Carola

  2. Jennifer

    Klart jag håller tummarna för att pappan och Arvid ska få en sån här fin att gå omkring i! Älskar män som bär sin barn i sele, sjal – för häromkring är det verkligen ovanligt 🙂

  3. Lisa

    Åh! Har varit i butik och tittat på den deminblå/grå, den är verkligen jättefin. Jag skulle vilja vinna den till mig själv och min sambo som väntar vårt första barn nu till våren!

    Hade varit perfekt att vinna den och kunna lägga pengar på allt annat som behöver inhandlas nu sista månaderna 🙂 Håller tummarna!

  4. Johanna

    Jag skulle vilja vinna en svart babybjörn one åt min sambo för att underlätta för honom som redan har flera diskbråck när barn nr 2 kommer efter jul.

  5. Karin

    https://shop.babybjorn.se/barselar/barsele-one-air/?attribute_pa_color=silver&attribute_pa_material=mesh

    Jag skulle vilja ge den fina bärselen till min dotters morfar. Han sitter ofta barnvakt till henne och då hon precis upptäckt hur spännande allt är som pågår runt omkring henne vill hon vara med överallt så morfar går alltid och kånkar och bär på henne dagarna i ända. Han är fortfarande rätt stark men det skulle vara underbart att kunna ge honom denna fina bärselen så att jag vet att han bär henne ergonomiskt och förebygger en ond rygg. Samtidigt skulle liten fortsätta upptäcka världen från morfars famn och rygg när hon blir äldre.

  6. Nina Forsberg

    Hej!
    Jag skulle hemskt gärna vilja vinna den denimblå till vår tredje lilla skrutt som kommer i april!
    Kram/Nina

  7. Nina

    Den grå skulle jag vilja ha till vårt pyre som kommer i april. Grå känns neutralt då vi inte vill veta kön i förväg, utan att kännas så hårt som svart till en nyfödd.

  8. Johanna

    Jag hoppas en svart kan locka maken att testa bära bebis..det vägrade han med första dottern men håller tummarna Babybjörn är bättre anpassad för män.

  9. Caroline Fondberg

    Skulle bli överlycklig för en mörkgrå! Nu i slutet av graviditen vill man börjar kropp och rygg ta slut, så en ordentligt bra och ergonomisk bärsele skulle va en dröm! När hon väl bestämmer sig för att komma ut 🙂

  10. lisa

    Denimgrå.
    Till mig, fast egentligen är den till bebis i magen som är beräknad i slutet av februari. Den hade passat mig och min sambo perfekt då vi har en hund som kräver långa dagliga promenader som vi gärna tar i skogen. Det är ju inte alltid man kan ha med vagnen så en ordentlig bärsele ligger högt upp på listan 🙂

  11. markus

    Jag vill vinna den åt min bror och hans barn. Den skulle passa deras familj på 5 så de kan komma och umgås mer med vår lilla familj. De har så svårt att få händerna att räcka till med 3 barn under 3, så de har inte möjlighet att göra så mycket som de skulle vilja tillsammans med oss. Skulle vara trevligt om vi kunde få så mycket tid tillsammans under julen som snart är här 🙂 Den denimgrå ser ut att kunna kamouflera en och annan fläck bra, så de önskar jag dem.
    http://www.babybjorn.se/barselar/barsele-one/?color=denimgra-morkgra&material=cotton-mix&productId=093094

  12. Markus

    Jag vill vinna den åt min bror och hans barn. Den skulle passa deras familj på 5 så de kan komma och umgås mer med vår lilla familj. De har så svårt att få händerna att räcka till med 3 barn under 3, så de har inte möjlighet att göra så mycket som de skulle vilja tillsammans med oss. Skulle vara trevligt om vi kunde få så mycket tid tillsammans under julen som snart är här 🙂

  13. Jennifer

    Denimgrå, så snygg! Önskas av min lilla kille som vill vara nära nära hela tiden, och av min rygg som snart ger upp 😀

  14. Mersiha

    Skulle vilja vinna en grå/denimgrå till mina tvillingar som kommer om ca 1 månad då de lär behövas då vi redan har en tvååring här hemma ..

  15. Anna Olsson Liljekvist

    Jag önskar att jag vann en denimblå bärsele till min lilla ettåriga tjej. Den blir perfekt att kunna bära henne i på ryggen nu när vagnen börjar bli tråkig för henne.

  16. Camilla

    Jag skulle vilja vinna Denimgrå/mörkgrå till min lilla Savannah. Hon älskar att sitta i bärsele men den vi har får jag jätte ont i ryggen av så kan inte bära henne i den. 🙂

  17. marina

    Jag hade velat vinna en mörkgrå till min dotter så vi kan gå lätt ute i skogen bland annat och slippa ha med vagnen och utforska mycket mer. Och hade vart en perfekt julklapp då vi har tajt i plånboken. Sedan att den är bra utformad och snygg är stort plus!

  18. Karin

    https://shop.babybjorn.se/barselar/barsele-one/?attribute_pa_color=denimbla-bla&attribute_pa_material=cotton-mix

    Jag skulle vilja ge denna fina vinst till min dotter Clara. Hon har precis fyllt tre månader och har upptäckt hur fantastiskt spännande allt som händer och sker runt omkring henne är. Att hänga över mammas och pappas axel eller att bli buren med blicken framåt är det bästa hon vet och det som gör henne allra lyckligast så jag vet att hon skulle stortrivas i en Babybjörn one. Även jag och min man skulle bli överlyckliga över denna vinst. För oss skulle en babybjörn innebära att vi inte längre skulle ha trötta ryggar och vi skulle kunna fortsätta bära den lilla ofta och länge även när hon blir tyngre. En win win för både oss och Clara.

  19. Josefin

    Vore helt underbart att få byta ut vår gamla sele som ger mig så mycket ryggvärk att jag hellre väljer att bära vår dotter på armen hela dagarna.

    Den denimgrå är vår favorit

  20. Markus

    Jag skulle gärna vinna den själv åt mig och min grabb, men brorsan och hans familj behöver den nog mer. Med tre barn på under tre och endast en förälder med inkomst har de tror jag inte vågat prioritera en bärselen även om en sån skulle underlätta vardagen för dem. Håller tummarna för att min grabb kan ge den åt sina kusiner!

  21. Moa Abrahamsson

    https://shop.babybjorn.se/barselar/barsele-one/?attribute_pa_color=denimgra-morkgra&attribute_pa_material=cotton-mix

    Hej!
    Jag skulle jättegärna vilja vinna denna bärsele att bära min dotter i, som var beräknad att komma i måndags 9/11 men som fortfarande inte velat titta ut, fem dagar senare. I nuläget har jag ingen bärsele och det skulle vara jättekul att ha en Babybjörn bärsele för att underlätta vardagen med hundar som ska rastas och ett hus att ha hand om.
    Ha det fint! Hälsningar Moa

  22. Jennifer

    Åh vad vi skulle bli glada om vi vann en Denimgrå Babybjörn. Den är underbart fin och skulle underlätta vardagen, särskilt när vi gärna rör oss i naturen tillsammans med vår lilla son 🙂

  23. Malin

    Vilken underbar tävling. Jag önskar vinna denna BB One https://shop.babybjorn.se/barselar/barsele-one/?attribute_pa_color=denimgra-morkgra&attribute_pa_material=cotton-mix
    Mörkgrå/denimgrå till mig själv faktiskt. För vi ska ha vårt andra barn och vår busunge blir ungefär 2 år och 4 månader då bebis kommer. Vore perfekt med denna bärsele till bebis då och kunna leka och greja med stora tjejen! Fick låna en av min svägerska som blev kvar på ett tåg o så fick jag köpa en ny till henne. Sen skulle jag och syster köpa en och dela på då hon fick bebis ett år efter mig. Men nu ska ju hon ha igen nästan samtidigt o blir svårt att dela då
    Kram

  24. Ida Bengtsson

    En svart vill jag vinna till mig själv och min halvårsgamla bebis, som helst vill vara nära nära sin mamma hela tiden. En sele från BabyBjörn hade förenklat vår vardag oerhört, då kan jag och bebis enkelt hänga på storebror som vill iväg på skogspromenader och lekplatslek.

  25. Liza

    Åh jag skulle gärna vilja vinna en Babybjörn i grå cotton till min kompis som just nu väntar sitt första barn! Den skulle matcha så bra med deras vagn

  26. Marika Haraldsdotter

    Önskar vinna en mörkgrå bärsele one till min bebis som föds i mars och även kunna använda den till storasyster 🙂

  27. Lina Sällberg

    Jag skulle vilja vinna Denimgrå/Mörkgråtill mig och min son. Ebbe vill vara nära hela tiden och det underlättar med en sele i vardagen då man får händerna fria och avlastar/inte snedbelastar kroppen så som när man bär utan sele!

  28. Vivian

    Jag önskar mig en svart. Dottern börjar bli för tung för den vi har så att vinna en bärsele betyder att hon kan fortsätta ha sina lyckliga stunder på min mage. Hon älskar bärsele.

  29. Karin

    Jag skulle älska en bärsele i färgen denimblå. Så fin och skulle nog underlätta min dåliga rygg när lillebror kommit 🙂 tack för en bra blogg!

  30. Sara

    Jag skulle bli världens lyckligaste tjej om jag vann en svart Babybjörn! Har så himla gärna velat ha en, men de är för dyra för min plånbok.. Så det vore så underbart om jag fick en!

    Väntar min först bebis i mars, så den kommer verkligen lämpligt 🙂