Barnplaggsguiden – Sheila Arnell

BABYBJÖRN ONE (Air)

Hello!

Har ni sett Babybjörns två nya bärselar? Eller det är egentligen vidareutvecklingen på Babybjörns succésele One som jag har recenserat HÄR. Jag fick hem två nya selar, för att kunna fota och visa er lite. En av dem är i meshtyg (nättyg i polyester som andas) och den andra är i denim. Min absoluta favoritsele hittills.

IMG_9717.JPG IMG_9716.JPGBabybjörn har utvecklat dem och dessa selar är otroligt sköna. De har följande funktioner:

  • Ergonomisk benställning med bred sittyta för barnet
  • Extravadderade axelband
  • Rejäl stadga i midjebältet

 

Nästan varje gång jag har en Babybjörn får jag nyfikna frågor om den är okej för ett litet barn, det vill säga om den är ergonomisk nog för en baby. Det är den absolut. Jag har testat många selar och jag tycker att riktigt små barn sitter väldigt bra i denna sele. Bärselens sittyta är 32 cm ger ditt barn en ordentligt bred benställning när du bär barnet vänt mot dig, vilket man gör med ett litet barn. När barnet blir äldre som Ian så justerar man sittytan med hjälp av två dragkedjor, så det är bekvämt för barnet att sitta framåt.

IMG_9712.JPG babybjörn one airSkillnaden mellan Babybjörn One Air och Babybjörn One är tyget. Meshtyg är lite ”slappare” inte lika styvt som den andra selen (One). Det kan vara bra att tänka på när man har en nyfödd och upplever den lite ”stor”. Air andas betydligt bättre än vanliga One på grund av hålen i tyget och passar väldigt bra på sommaren, resan osv. Med det sagt så tycker jag den är minst lika bra på vintern. Barnet blir inte kallt pågrund av tyget, däremot hålls det svalare i värmen.IMG_9711.JPG IMG_9710.JPGSkön och smidig, det är ledorden för denna sele. Läs gärna min recension på ONE för mer genomgånde info!

IMG_9715.JPG

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Malin

    Hej! Har en 5 veckors bebis och funderar på vilken av one selarna jag ska välja. Vilken hade du valt? 🙂

  2. Linda

    Hej
    Står i valet och kvalet om jag ska välja en BB one i bomull el mesh. Gillar egenskaperna med Air att den är luftig men tycker den känns lite ”sladdrigare” och inte lika vadderad i axlarna. Märkte du ngn skillnad för dina axlar på de olika och har du någon annan åsikt i vad jag ska välja?