Design Fashion Outlet! – Barnplaggsguiden – Sheila Arnell
Sheila Arnell

Barnplaggsguiden – Sheila Arnell

Design Fashion Outlet!

TIPS TIPS TIPS!

Nu i helgen så kommer det vara något som heter Design Fashion Outlet. 

Design Fashion Outlet är en ny outlet mässa på NackaStrandsMässan där man kan fynda bland unika produkter och tidigare säsonger med till upp till 70% av butikspriserna! Den går av stapeln nästa helg, 31/10 – 1/11. En av mina favomärken One We Like kommer vara med tillsammans med många andra starka varumärken inom mode, barn & inredning.

defsas desg

Design Fashion Outlet är ett premium outletkoncept som, förutom bra shopping, kommer ha olika happenings, tävlingar, schysst loungeområde, lekområde för barnen m.m.  Några andra varumärken som är med är I dig denim, Tuss, The Tiny Universe, Brixtol, Intro/Muse, Havaianas, Bitte Kai Rand, Village Candles med flera.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
Sheila Arnell

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.