En sorts tyllkjol! – Barnplaggsguiden – Sheila Arnell
Sheila Arnell

Barnplaggsguiden – Sheila Arnell

En sorts tyllkjol!

God förmiddag alla,

Är det något mer än mig som är helt förvirrad med denna nya tid? Jag tror att det är senare, såklart och fattar inte att jag hela tiden ligger före. Otroligt skönt. “Jaha, klockar är bara 10..” Perfekt för en småbarnsförälder!

Aline och Rasmus gick just iväg en sväng på stan, utan vagn, medans jag och Ian stannar hemma. Han var lite väl trött och jag har mycket att recensera. Så nu när han sover så ska jag passa på att skriva den sista overall recensionen – Tenson. Och sen fota lite vantar och liknande som kommer upp snart med!

Först tänkte jag visa er Alines favoritkjol just nu. Så jäkla fin. Kommer från ett märke som är hyfsat nytt för mig som heter Billie Blush.

billie blushLitet täcke till kanin från Soft Gallery, skor från Zara, Kjol Billie Blush, Topp, Petit Bateau, rosett ByEngberg

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
Sheila Arnell

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.